Soundhealing

Soundhealing

Laat je meevoeren door de trillingen van intuïtieve zang en harmoniserende instrumenten. Naast een verwenning voor lichaam, geest en ziel wordt er ook op diepere lagen gewerkt. Een soundhealing kan gepaard gaan met emotionele ontlading, fysieke doorstroming, energetische zuivering. De verschillende klanken nemen je mee op een innerlijke reis. Trillingen van klankschalen en stemvorken gaan tot diep in het lichaam. Een sessie helpt op een toegankelijke manier om de balans in jezelf te bevorderen. 

 DSC_0043 DSC_0080

Wat kan je verwachten bij een soundhealing?

DSC_0004

We beginnen met een kort gesprek en bepalen welke behandeling het meest geschikt is.

Je gaat (gekleed) op een massagetafel liggen. Via de verschillende klanken kan je de trillingen toelaten, voelen, verbinding maken met jouw intentie, ….

Na afloop bespreken we de sessie en krijg je indien nodig nog enkele oefeningen mee.

De bijdrage voor een soundhealing is 60 euro voor een sessie van een uur tot anderhalf uur.

 

Welke instrumenten worden voornamelijk gebruikt bij een soundhealing? 

Stemvorken.

geert-stemvork1De trilling van een stemvork gaat tot diep in het lichaam en hebben een zeer gunstig effect op gewrichten en botten. De vibraties maken het lichaam soepeler, bevorderen de doorstroming in het lichaam fysiek en energetisch. De meeste stemvorken die ik gebruik zijn afgestemd op de cyclus van de aarde rond de zon. Kort omschreven stimuleert deze trilling de verbinding met onze natuurlijke vibratie. Dit heeft tal van gunstige effecten op ons lichaam.

Klankschalen.

bowlsKlankschalen zijn samengesteld uit verschillende metalen, vaak in verhouding met de planeten en de elementen. Ze zijn rijk aan mooie boventonen en harmoniën. Ze hebben dan ook de kracht om hun harmonie over te dragen naar ons lichaam. De vibratie van klankschalen is reinigend, ontspannend, harmoniserend, meditatief, ….

Stem.

voice1De stem is een zeer krachtig instrument. Het “tonen” (vertaald: harmoniëren of kleur aannemen) met de stem, kan gebruikt worden om op zoek te gaan naar welke frequentie je op dat moment nodig hebt. Gepaard gaande met intentie kan er een zeer effectieve vibratie aangebracht worden om de harmonie te bevorderen. Als het zich aandient kan je ook jouw eigen stem hiervoor gebruiken.
 

Boventonen.

voiceHarmonics of boventonen bestaan uit de harmonieën die in eenieders stem zitten. Elke klank is opgebouwd uit een grondtoon en de hogere trillingen die mee resoneren. Via boventoonzang kunnen we deze tonen uitfilteren. De verhoudingen die hierdoor ontstaan zijn reine stemmingen, harmonische/natuurlijke verhoudingen.
 

Geuren.

Bloemenwaters/colognes (op basis van alcohol) worden gebruikt voor vele rituelen in Zuid-Amerika. Agua de florida, agua sacral, rozenwater, oranjebloesem, … hebben elk bijzondere eigenschappen die jouw proces helpen ondersteunen.

Diverse instrumenten.

Elk voorwerp of instrument heeft zijn eigenschappen, zo kan het zijn dat er gewerkt wordt met stenen, visualisatie, sansula, didgeridoo, trom, …

 

Klank is een zeer effectieve methode om snel en krachtig bij jezelf te komen.

Door de juiste trillingen aan te brengen kan je jouw lichaam helpen het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Klank kan spanningen losmaken, je sterker maken en je helpen om bewuster door het leven te gaan.