Individuele soundhealing

Alles bestaat uit trilling, zo ook jouw lichaam en de ruimte die je inneemt. Hiermee bedoel ik je fysieke, emotionele, mentale, energetische veld. Al deze velden hebben een bepaalde intensiteit en trilling die harmonisch/chaotisch kunnen zijn. Je welbevinden groeit als er een stabiele samenwerking is tussen al deze velden. Indien je met bepaalde blokkades zit kan je met intentie en klank meer doorstroming en balans creëren.

Met behulp van soundhealing kan je doelgericht verandering brengen in je gehele wezen.

Bij fysieke klachten wordt er vaak gewerkt met stemvorken en klankschalen. Deze brengen hun trilling tot diep in het lichaam. Dit zorgt voor een ontspanning van spieren, pezen, botvlies die lang doorwerkt. Dit kan eventueel nog aangevuld worden met massage.

Als we verder zoeken naar de oorzaak van bepaalde klachten betrekken we ook de andere velden. Hiervoor bekijken we de balans tussen yin en yang, de doorstroming in je energiebanen, de verbinding met je ziel. Via de intentie van heling wordt er contact gemaakt met de nodige energieën.


Een individuele sessie begint met een kort gesprek. Hierbij bepalen we welke behandeling het meest geschikt is. Je gaat (gekleed) op een massagetafel liggen. Afstemmend op de intentie en hetgeen nodig is, starten we de soundhealing.

Na afloop bespreken we de sessie en krijg je indien nodig nog enkele oefeningen mee.

De bijdrage voor een soundhealing is 60 euro voor een sessie van een uur tot anderhalf uur.

Welke instrumenten worden voornamelijk gebruikt bij een soundhealing? 

Stemvorken.

De trilling van een stemvork gaat tot diep in het lichaam en hebben een zeer gunstig effect op gewrichten en botten. De vibraties maken het lichaam soepeler, bevorderen de doorstroming in het lichaam fysiek en energetisch. De meeste stemvorken die ik gebruik zijn afgestemd op de cyclus van de aarde rond de zon. Kort omschreven stimuleert deze trilling de verbinding met onze natuurlijke vibratie. Dit heeft tal van gunstige effecten op ons lichaam.

Klankschalen.


Klankschalen zijn rijk aan mooie boventonen en harmoniën. De vibratie kan tot diep in het lichaam doortrillen. Ze hebben de kracht om hun harmonie over te dragen naar het lichaam. Het zijn ook sleutels om de energie zones in het lichaam te openen.

Boventonen.


Harmonics of boventonen bestaan uit de harmonieën die in alle elementen zitten. Het zingen van deze 2 klanken tegelijk brengen een deze zuivere verhouding voort. Deze kan jouw trilling terug naar zijn ultieme vorm begeleiden.
 

Sjamanisme.

Medicijnlieren, icaro’s of spiritliederen, oerinstrumenten maken verbinding met helende energieën. Dit kunnen dieren, planten, volkeren uit verschillende regio’s en tijdperken zijn. Deze zuivere energieën kunnen via liederen hun helende trilling overbrengen.

 

Naam *

E-mail *

Onderwerp *

Bericht

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

[recaptcha theme:dark size:compact]