Boventoonzang

Boventoonzang is een oude sjamanistische techniek die zijn oorsprong vindt in centraal-Azie en Zuid-Afrika. De natuurlijk opbouw van boventonen hebben dezelfde geometrische en wiskundige verhoudingen die je in de natuur terug vindt. Door ze te zingen brengt het een harmoniserende resonantie in je lichaam. Naast het verrijken van de klankkleur van je stem is boventoonzang een krachtig instrument voor heling en meditatie.

voiceDe essentie van klank

De schoonheid en magie van boventonen brengt je bij de essentie van klank. Je leert hoe je de bouwstenen van een klank kan onderscheiden en hoe je ze zelf kunt laten klinken. Als je eens de smaak van boventoon zingen te pakken hebt, laat het je niet meer los!

Wat mag je verwachten?
Drie boventoon technieken, wakker maken van je lichaam, aandacht schenken en ruimte geven aan de adem, heerlijk te zingen.

Je hebt voor deze reeks geen zangervaring nodig. De dagworkshops ‘Stem en adem’ zijn wel een heel goede voorbereiding op deze workshop. Indien je al ervaring hebt met boventoon zingen kan je zeker heel wat opsteken dankzij individuele aandacht en het versterken van het lichaam als klankkast.

Aanbod voorjaar 2017:

Dagworkshop zaterdag 22april
Uur: van 10 tot 17u
Plaats: Hulsbeekstraat 120, Geetbets
Prijs: 69 euro,
(Indien je een dagworkshop Stem hebt gevolgd, ontvang je 10 euro korting)

Gelieve de betaling minimum 1 week op voorhand te doen via BE68 3770 2497 7234.
Met vermelding van: Naam + activiteit(en)