Wie

Geert Kumpen

Geert Kumpen is adem en stem therapeut/coach alsook multi instrumentalist.

Klank en innerlijke groei is in zijn leven de rode draad. Van jongs af aan werd hij gestimuleerd in het studeren van muziek, voornamelijk piano. Maar zijn interesses brachten hem bij naar diverse instrumenten.  Hij ging op zoek naar de verbinding tussen het voelen en musiceren. Zo werd de kunst van improvisatie bij hem geboren die hij tot op vandaag blijft verfijnen.

Zijn zoektocht richt zich verder op verfijnde klanken, oerklanken en zijn repertoire breidde zich al snel uit met invloeden van over de hele wereld. Voornamelijk gericht naar volkeren die een sterke verbinding met de natuur hebben.

Hij leerde via diverse opleidingen en ervaringen dat muziek de drager is van energie en intentie. Alsook dat mensen beïnvloedbaar zijn door trillingen en het helend aspect van harmoniserende muziek.

Zo startte hij in 2010 met soundhealing concerten. Naast de vele zelfstudie volgde hij de  soundhealing opleiding van “The association of sound therapy and harmonic studies”.
Tot op heden brengt hij diverse liederen en klanken die afgestemd zijn op ontladen, opladen, harmoniseren en het verhogen van je trilling.

Door zijn interesse in zijn eigen stem ging hij op zoek naar verfijning via de 4-jarige opleiding tot adem en stem therapeut van Borg Diem Groeneveld. Hierin kreeg hij een openbaring over de kracht van de natuurlijke adem. Dit gaf hem sinds 2017 de gedrevenheid om deze waardevolle kennis door te geven. Dit zowel voor groepen als individuele begeleiding.

Verder deelt hij zijn passie voor het leven, de natuur, de weg van bewustwording met zijn partner Sandra Elisabeth Beerten van Vitavert. De vele inzichten die hieruit stromen verwerkt hij eveneens op een speelse manier in zijn workshops.