Find your natural breath

Find your natural breath — voor yoga studio’s.

In deze workshop draait alles rond het vinden van je natuurlijke adem.

In onze opvoeding en opleiding wordt er zo goed al geen aandacht besteed aan onze ademhaling. We ademen en dat is dat. Aandacht hebben voor ons lichaam, leren omgaan met stress, spanning en pijn, … we staan er meestal pas bij stil wanneer we merken dat het ergens mis gaat en ons systeem niet meer te negeren signalen geeft.

In deze workshop leer je je lichaam beter kennen en maak je opnieuw of misschien wel voor het eerst ruimte voor je natuurlijke adem. Een vrije adem staat voor vitaliteit, kracht, veerkracht, maar ook rust in je lijf en je hoofd. Door vanuit je gevoel te vertrekken wordt de verbinding met jezelf versterkt.
Met aandacht, beweging en specifieke oefeningen ga je jouw lichaam herinneren aan zijn meest optimale staat van zijn.

VOOR WIE?
Ervaar je jouw adem als onrustig of gespannen?
Voel je je beperkt of gestresst?
Wens je meer stroming in je leven?

Wie weet brengt deze workshop je de tools die je nodig hebt om verandering te creëren.