soundhealing concert

Soundhealing concert

Soundhealing is een methode om de trilling van de mens in positieve zin te beïnvloeden. Alles bestaat uit trilling, en tussen trilling ontstaat resonantie. Met een open houding kan je meer balans in jezelf toelaten via klank.

De intentie van een concert is u in een vredevolle gemoedstoestand te brengen en je trilling/ bewustzijn te helpen verhogen. Belangrijke elementen zijn de balans tussen yin en yang, het activeren van doorstroming in en rond het lichaam/chakra’s, de verbinding met je kern bevorderen.

Via ‘oer’-instrumenten en sjamanistische liederen ga je mee op een reis doorheen verschillende werelden en tijdperken.  De zuivere klanken en geuren begeleiden je doorheen deze unieke ervaring. Je mag liggen op een zacht matje in gezellig schemerlicht. Je krijg alle ruimte om jezelf open te stellen en in verbinding te gaan met je kern.

Wat mag je verwachten: boventoonzang, spiritliederen, icaro’s, kristalklanken, tibetaanse klankschalen, didgeridoo, handpan, persoonlijke aandacht, zuiverende colognes (geur),… Er zijn recent veel leuke instrumenten en liederen bij gekomen. Matje en dekentje zijn voorzien indien de activiteit doorgaat in Geetbets. Op andere locaties kan je ze huren voor 2,5 per persoon. “reactie:Het nodigt uit om los te laten en je volledig te laten meedrijven in de zee van klanken die jijzelf en jouw instrumenten voortbrengen. Ik heb elke cel van mijn lichaam voelen trillen.” Claudia

Wanneer: Vrijdag 11/1, Vrijdag 25/1, Vrijdag 8/2Vrijdag 8/3, Vrijdag 5/4 Waar: Hulsbeekstraat 120, 3450 Geetbets Tijd: 20u einde rond 22u30. Bijdrage 20 euro Matje, dekentje en after tea zijn voorzien Inschrijven via info@soundandsilence.be

Wanneer: zaterdag 16 maart Waar? Herkenrodehoeve, Opheersstraat 81, 3870 Opheers Welkom vanaf 19u45. Aanvang 20u. Einde voorzien rond 22u. Matje en dekentje zelf meenemen of huren Bijdrage 20 euro Inschrijven kan via: wencke@bloesemkind.be

Wanneer: Waar:“Shiatsu-Yoga” Eikhof 14, 3550 Heusden-Zolder  www.shiatsu-yoga.be Je bent een kwartier voor het start uur welkom. Bijdrage: 20 euro Matje en dekentje zelf meenemen of huren voor 2,5 euro. Aanmelden en inschrijven doe je via mail : iris.dekens@telenet.be Je bent definitief ingeschreven na storting van de bijdrage op rek.: BE 02 979 5354241 40

Wanneer: Vrijdag 29 maart 2019 Waar? Praktijk samen op stap, Hoogstraatseweg nummer 175 te Loenhout. Welkom vanaf 19u45. Aanvang 25u. Einde voorzien rond 22u. Matje en dekentje zelf meenemen of huren Bijdrage 25 euro Inschrijven kan via: annemie.vandenbergh@skynet.be

Wanneer: vrijdag 26 april 2019 Waar: Roosendijk 2, 3910 Neerpelt  Je bent welkom vanaf 19 u 45, start om 20u00 einde rond 22 u. Bijdrage 25 euro Matje en dekentje zelf meenemen of huren Inschrijven kan via: twamevamantra@gmail.com of Tel: 011/61.23.63 Inschrijven via betaling op rekeningnr. BE13 6528-4809-5839 van Elly Cox

Reacties:  “Jouw concert was opnieuw heerlijk, ontspannen genieten.” Jo

“Elke keer opnieuw weet Geert me in mijn geest, hart en ziel te raken en te verrassen met zijn wondermooie klanken. Hij bezit het talent en de gave om je mee te nemen in een fijne en helende reis in jezelf, buiten tijd en ruimte. ” Angelina 

Schrijf je hier in:

Naam *

E-mail *

Gsm

Naam activiteit *

Aantal personen *

Uw bericht

[recaptcha theme:dark size:compact]