Soundhealing reeks

Door de eeuwen heen is klank gebruikt om het welbevinden van mensen te verbeteren. Soundhealing is de versmelting van zeer oude technieken met nieuwe inzichten en onderzoeken. Hierbij is er aandacht voor het fysieke alsook voor het onzichtbare/energetische. Er ontstaat een synergie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Alles bestaat uit trilling, zo ook jouw lichaam en de ruimte die je inneemt. Hiermee bedoel ik je fysieke, emotionele, mentale, energetische veld. Al deze velden hebben een bepaalde intensiteit en trilling die harmonisch/chaotisch kunnen zijn. Je welbevinden groeit als er een stabiele samenwerking is tussen al deze velden.

Via klankheling ga je een gerichte trilling sturen. Instrumenten en stem, vanuit je hart en met intentie, werken via resonantie in op je hele wezen. Je kan meer balans creëren alsook deuren openen naar andere zuiverende energieën. Zo gaat jouw trilling en bewustzijn verhogen door het gebruik van klank en intentie.

We besteden aandacht aan doorstroming in en rond het lichaam en het geloof in de meest stralende versie van jezelf.

Wat zien we in deel 1?
Basisprincipes soundhealing & trilling, geometrie
Verschillende helinginstrumenten en hun toepassingen.
Ontwikkelen van spiritliederen/icaro’s/helende klank
Zelfreflectie, balans tussen yin en yang.

Voorzien: thee, water, kleine versnapering. Samenvatting via mail
Data: Vrijdag 18/1, 1/2, 15/2, 1/3, 15/3 van 19u tot 22u
Bijdrage 135 euro voor de reeks.
Locatie: Hulsbeekstraat 120 Geetbets
Inschrijven via info@soundandsilence.be

Schrijf je hier in:

Naam *

E-mail *

Gsm

Naam activiteit *

Aantal personen *

Uw bericht

[recaptcha theme:dark size:compact]