Piramide van bewustwording

We zijn nu al enkele jaren definitief het Aquariustijdperk binnen getreden. Dit tijdperk biedt ons de mogelijkheid om versneld in bewustzijn te groeien. We krijgen de kans om meesterschap te verwerven over deze duale wereld, alsook om onze volledige menselijke capaciteiten te ontwikkelen. Denken we hierbij aan de meesters die ons voorgingen bijvoorbeeld Boedha, Jezus, …

De dag van vandaag is er een enorm aanbod aan spirituele cursussen en workshops die je helpen antwoorden op deze vragen te vinden. En dat vinden wij fantastisch. Spijtig genoeg verliezen we onszelf soms in deze zoektocht en zien we door de bomen het bos niet meer.

De cursus “Piramide van bewustwording” helpt om je kompas op die manier te richten dat je gestaag je bewustzijn kan verruimen. Er worden vier pijlers aangereikt, om je een houvast te bieden in je zoektocht. Indien je deze vier pijlers gelijktijdig blijft ontwikkelen dan komt het eenheidsbewustzijn mogelijk tot volle ontplooiing.

Wat komt er zoal aan bod?

  • Vier pijlers van bewustwording
  • Balans tussen yin en yang
  • Verschillende technieken om in verbinding te gaan met je Hogere Zelf, het collectief bewustzijn
  • Methodes om meesterschap te krijgen over je eigen leven
  • Het activeren en opladen van je licht of ka lichaam
  • Soundhealing technieken
  • Twin relaties – groepen
  • Sacrale geometrie

Wanneer : telkens op woensdagavond om de 14 dagen : 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12, 9/1, 23/1, 6/2, 20/2 van 19u30 tot 22u

Inbegrepen: thee, water, versnaperingen – samenvatting via mail – je mag zelf notities nemen

Docenten:
Sandra Beerten van Vitavert: Ze ontwikkelde de soultherapie. Deze past ze toe in haar praktijk sinds 2003. Ze is de schrijfster van het boek “Soultherapie, ontdek het meesterschap in jezelf.”
Geert Kumpen: Sinds 2010 actief als soundhealer en nadien ook als adem en stem coach.

Prijs: eerste les gratis, 270 euro voor de hele reeks, 255 euro vroegboekkorting bij inschrijving en betaling voor 5 oktober 2018. Gespreide betaling is ook mogelijk mits aanvraag.

Heb je eerder interesse in een weekendworkshop?
Deze gaat door van vrijdag 22 februari 16u tot en met zondag 24 februari 18u
Verdere info volgt nog.

Inschrijven en betalingsinfo via info@soundandsilence.be of info@vitavert.be

Schrijf je hier in:

Naam *

E-mail *

Gsm

Naam activiteit *

Aantal personen *

Uw bericht