Vuurceremonie

Tijdens de overgang van de 4 seizoenen organiseren we een vuurceremonie gecombineerd met zang en drumcirkel.

Dit ritueel is ter eren van de 5 elementen. De meest ideale manier om hiermee kennis te maken is door in de natuur te zijn. We verzamelen rond grootvader/moeder vuur. Via verbinding en intentie creëren we een helende ruimte. De zuiverende werking van het vuur wordt versterkt door spiritliederen. Hierdoor komen we in verbinding met andere dimenties. Deze kunnen samensmelten via het vuur en een transformatie betekenen voor alle aanwezigen. Deze viering geven we kracht bij met de drum en zang. Allen welkom op dit feest voor eenheid liefde en verbondenheid.

wat neem je mee: stukje hout voor aan het vuur te schenken. Eventueel je eigen drum of shaker.

Deze ceremonie zal begeleid worden door Geert Kumpen en Philippe Schelfaut

data:
21 september 2018 herfst equinox
21 december 2018 winter zonnewende
22 maart 2019 lente equinox
21 juni 2019 zomer zonnewende

Van 20u – 22u30

Locatie: Hulsbeekstraat 120, Geetbets
Bijdrage: 10 euro

Reacties: Het was  even het paradijs op aarde! Het vuurritueel was zo mooi en sereen. De verbondenheid met het vuur was zeer goed voelbaar. Het heeft mij kracht en vergeving geschonken. Ik kijk zeker uit naar het volgend vuur. “Mieke”

Schrijf je hier in:

Naam *

E-mail *

Gsm

Naam activiteit *

Aantal personen *

Uw bericht

[recaptcha theme:dark size:compact]