Boventoonzang

Boventoonzang is een oude sjamanistische techniek die zijn oorsprong vindt in o.a. centraal-Azie. De natuurlijk opbouw van boventonen hebben dezelfde sacrale geometrische verhoudingen die je in de natuur terug vindt. Door ze te zingen bring je een harmoniserende resonantie in je lichaam. Naast het verrijken van de klankkleur van je stem is boventoonzang een krachtig instrument voor heling en meditatie.

 

De essentie van klank

De schoonheid en magie van boventonen brengt je bij de essentie van klank. Je leert hoe je 2 tonen tegelijk kan zingen. Boventonen zijn ook te gebruiken om jezelf in balans te brengen. Een bad van deze geometrische klanken zal je overgieten met helende trillingen.

Als je eens de smaak van boventoon zingen te pakken hebt, laat het je niet meer los!

Wat mag je verwachten?
Drie boventoon technieken, wakker maken van je lichaam, versterken van je energetisch lichaam, heerlijk zingen.

Je hebt voor deze reeks geen zangervaring nodig. De reeks ‘Stem en adem’ zijn wel een heel goede voorbereiding op deze workshop. Indien je al ervaring hebt met boventoon zingen kan je zeker heel wat opsteken dankzij individuele aandacht en tips voor het versterken van het lichaam als klankkast.

Praktisch

Dagworkshop zaterdag 19 mei 2018

Uur: van 10 tot 17u
Plaats: Hulsbeekstraat 120, Geetbets
Prijs: 75 euro,

Wat neem je mee: lunch.

Water of thee zijn voorzien.

Schrijf je hier in:

Naam *

E-mail *

Gsm

Naam activiteit *

Aantal personen *

Uw bericht

[recaptcha theme:dark size:compact]